Manager de succes: Denisa Stanciu

Manager de succes: Denisa Stanciu

Onyx Spa Bucuresti

Denisa Stanciu s-a transformat practic din client profesionist in profesionist in propriul salon. Vazand atat punctele forte cat si punctele slabe din saloanele pe care le frecventa in calitate de client, a luat decizia de a-si infiinta propriul centru.

Inceputul pentru ea a fost unul entuziast si hotarat. Perfectionista din fire, recunoaste ca tocmai aceasta tendinta spre perfectiune i-a folosit si in acelasi timp a intarziat planurile la inceput.
Mamica mandra a unei fetite, Denisa Stanciu reuseste sa completeze armonios viata de familie cu cea de director, aducand multe din valorile din viata de familie in business. OnyxSpa
Denisa face totul cu dragoste si daruire – chiar si in business.
Salonul ei este unul "cu suflet", primitor si cald. Dovada a straduintei ei de a transforma salonul intr-un loc in care fiecare client sa se simta "ca acasa" a fost momentul in care unul dintre clienti a servit-o cu un ceai. Era prima vizita a lui in Onyx Spa si a recunoscut incantat ca déjà se simte acasa – lucru ce nu putea decat sa o bucure pe Denisa Stanciu.
A considerat dintotdeauna ca infrumusetarea trebuie sa fie un moment relaxant si placut. Cum in ziua de azi infrumusetarea inseamna mai mult diete drastice, restrictii si efort fizic epuizant. Tocmai de aceea Denisa Stanciu si-a dorit sa creeze o oaza de relaxare si sanatate. "Un loc in care oamenii sa isi acorde mai multa atentie si pretuire."
Cand a ales sa colaboreze cu Rowe, a ales tot cu sufletul.
" In primul rand e vorba de professionalism, in cel mai profund sens al cuvantului. Cand spun professionalism ma refer la aparatura performanta dar si la "oamenii Rowe". Pentru mine a contat foarte mult consiliera acordata, modul profesionist in care au facut-o. Eu cred ca legatura creata intre noi si ei are si o componenta de suflet. Iar aceasta este un motiv in plus pentru o relatie pe termen lung" spune Denisa Stanciu.
Iar noi suntem pe deplin de acord cu ea.

www.onyxspa.ro

NeoQiSharp&BotanicaBodyHealthErika DamianiHealth Technology IPSMemScapSunless SolutionOrly Nail Care