Suport marketing

Suport marketing

dedicat centrului dvs.

                Suportul de marketing   componenta esentiala a businessului beauty. 

Politici comerciale si strategii de marketing. Sunt dificile pentru altii dar nu si pentru noi. Uneori poate fi confuzant in a alege dintre sutele de variante de promovare, de solutii de marketing, de metode de ofertare, si cate mai sunt.

                Furnizare permanenta de materiale de marketing

In vederea sustinerii business-ului dumneavoastra in fiecare etapa, ROWE va pune intotdeauna la dispozitie materiale de marketing relevante pentru promovarea salonului dumneavoastra si cresterea profitabilitatii : oferte comerciale, catalog de produse, materiale promotionale, brosuri, mape de prezentare, studii, documentatii privind produsele si serviciile ROWE.

Toate materialele de care aveti nevoie: descrieri complete ale aparatelor si tehnologiilor, materiale de marketing, manuale ale aparatelor, imagini suport pentru brosurile proprii de promovare  – va sunt puse la dispozitie inca de la începutul colaborarii noastre si ulterior, echipa ROWE vi le va furniza in mod periodic, în format electronic, prin programul de newslettering implementat.

                  Campanii de marketing in comunMarketing in comun

Echipa de marketing ROWE va sta la dispozitie si activitati comune de marketing: evenimente,  campanii online, campanii de publicitate, traininguri si alte actiuni de promovare a serviciilor chiar la dvs. in salon, proiecte speciale de lansare, etc.

                 Evenimentele promotionale

De asemenea ROWE organizeaza frecvent evenimente pentru cresterea afacerii dvs si a loialitatii clientilor dvs.  Aceste evenimente includ seminarii, traininguri, conferinte despre evolutia pietii beauty atat in Romania cat si pe intreg mapamondul.  Toate acestea sunt tot atatea oportunitati pentru afacerea dvs., permitand in egala masura dezvoltarea profesionala a participantilor cat si obtinerea de noi informatii despre noi  oportunitati de afaceri, despre inovatiile tehnologice din domeniu si multe alteleAfla mai multe despre evenimentele ROWE aici.

                                 Promovarea online        

Marketing online O componenta a mixului de marketing care nu mai poate fi ignorata este mediul online: Rowe va sustine cu promovare intensa in reteaua proprie de site-uri. Chiar pe site-ul www.rowe.ro exista o sectiune dedicata partenerilor nostri, spre care vor fi redirectionati clientii potentiali interesati de solutiile de infrumusetare si remodelare corporala. Pe aceasta pagina vor fi prezente datele dvs. de contact, inclusiv link-uri directe catre site-ul dvs.

Alte site-uri in reteaua rowe: www.bronzare-organica.ro ; www.dermocellexpert.ro ; www.ultralipo.ro ; www.e-slabire.ro (un site de beauty complex si complet, cu informatii exhaustive despre metodele de ingrijire, remodelare corporala, faciala si tot ce tine de frumusete – este practic o rampa cu acces rapid la clientii dvs. directi). Astfel veti putea obtine noi clienti imediat ce implementati noi servicii in cadrul salonului.

                 Prezenta datelor de contact ale partenerului în brosurile de produse

Echipa ROWE va ofera posibilitatea personalizarii brosurilor de produse ROWE cu coordonatele companiei Dvs., ca in exemplul de mai jos.

Brosura UltraLipo

NOU: materiale promotionale ORLY:

*Afise ORLY - pret standard: 35 lei

(*pot face obiectul anumitor promotii sau pot fi chiar oferite GRATUIT la o anumita valoare a comenzii. Contacteaza-ne ca sa afli mai multe).ORLY      

Pungi retail (revanzare) cu branding logo ORLY: 2,5 lei 

Brelocuri branding logo ORLY - 7 lei      

NeoQiSharp&BotanicaBodyHealthErika DamianiHealth Technology IPSMemScapSunless SolutionOrly Nail Care