Specialitati

Nail Whitener

Sterge petele, da luminozitate unghiilor, clarifica si reface unghiile. Aceasta pudra efervescenta combina o doza dubla de ulei de ceai verde si de citrice pentru a detoxifia si ajuta la dizolvarea impuiratilor care pateaza unghiile. Acestea sunt redefinite, luminoase si revin la o culoare naturala, deschisa.

Clean Prep

Clean Prep pregateste unghiile, mainile si picioarele pentru o manichiura / pedichiura igienica. Formula sa unica, fara aerosoli, dezinfecteaza pentru un tratament corespunzator, dar si pentru o mai buna aderenta a lacului pe unghii, in timp ce proteinele extrase din grau, din Clean Prep, asigura hidratarea intensiva a pielii si unghiilor.

Fungus MD

Indeparteaza si previna aparitia bacteriilor / ciupercilor care dauneaza unghiei. Previne raspandirea acestora spre alte zone neinfestate. Ingrediente atent selectionate elimina acesti daunatori, imbunatatind vizibil aspectul unghiilor naturale. Este ideal atat pentru manichiura cat si pedichiura.

Nails for Males

Destinat barbatilor, cu rol de protectie a unghiilor rupte, patate, Nails for Males confera un aspect satinat, mat. Combinatia unica de baza, top si intaritor pentru protectie minima, foloseste siliciu pentru aspectul satinat, mat. Unghii capata o finisare de lunga durata si eleganta.

No Bite

Ajuta la oprirea obiceiului de a roade unghiile. Un amestec de ingredicente active cu gust amar imbraca unghia ca un scut impotriva roaderii si, in acelasi timp, permite unghiilor sa creasca sanatoase si puternice.

PrimeTime

Asigura adeziunea lacului prin pregatirea unghiei, gratie formulei ultra-tehnologizate, care echilibreaza PH-ul unghiilor si elimina orice uleiuri sau reziduuri de pe unghie, pentru a permite o mai durata mai mare a rezistentei lacului pe unghie.

NeoQiSharp&BotanicaBodyHealthErika DamianiHealth Technology IPSMemScapSunless SolutionOrly Nail Care