ROWE CLUB

Recomanda-ne!

Recomanda-ne

La fel cum tu iti doresti sa ai cel mai de suces salon, si noi ne dorim sa fim cei mai cei din piata beauty. Si nu e nici un secret in faptul ca nici o mana de ajutor nu strica. Asa ca vom fi foarte directi in a-ti spune ca ne-am bucura tare daca ne-ai recomanda unui alt salon, care nu e in portofoliul nostru de clienti, si al carui proprietar poate fi sensibil la recomandarile tale.

Pentru asta, trebuie doar sa completezi integral campurile de mai jos si sa nu fii zgarcit cu epitetele in ceea ce ne priveste !
In fond, noi meritam cu prisosinta complimentele si chiar merita sa-ti pui la bataie inspiratia !

Fii de-al nostru!

Fii de-al nostru

Esti fanul nostru declarat ? Iti place roooz si Rowe ? Vrei sa-ti declari in gura mare apartenenta ?

Imbraca TRICOUL ROWE si vei fi de-al nostru ! Ce trebuie sa faci pentru a intra in posesia valorosului trofeu ? Ei bine, nimic mai simplu : scrie-ne de ce iti place ROWE si ce te face sa ne fii aproape. Povestea ta trebuie sa aiba minim 60 de cuvinte si sa fie cat se poate de convingatoare. Trimite-o pe adresa roweclub@rowe.ro si nu numai ca vei avea o frumusete de tricou, dar iti si vom publica gandurile !

Da-ne feed-back!

Da-ne feed-back

Crezi ca suntem cei mai tari din industria beauty ? Sau ca ne lipseste doar putin ca sa fim perfecti ?...

Spune-ne care e parerea ta despre noi, despre site-ul nostru, despre echipa ROWE, materialele noastre promotionale sau orice alta parere legata de ROWE. Ne dorim sa devenim tot mai buni si doar tu ne poti ajuta in acest sens. Ca sa nu mai spunem ca nu vom lasa nici o fapta buna nepedepsita. Cadoul nostru te va ajuta in momentele tensionate pentru ca e o simpatica mingiuta anti-stres inscriptionata cu sigla ROWE.

NeoQiSharp&BotanicaBodyHealthErika DamianiHealth Technology IPSMemScapSunless SolutionOrly Nail Care