Manager de succes: Mihaela Muresan

Manager de succes: Mihaela Muresan

Salon Monik Cluj Napoca

Mihaela Muresan a descoperit frumusetea unui Spa din pura intamplare. Cu ocazia zilei de nastere sotul i-a oferit un abonament la un centru de infrumusetare si de aici a pornit totul. Fermecata de tainele domeniului "SPA" si mereu deschisa la nou Mihaela nu a mai stat pe ganduri si si-a deschis propriul centru de infrumusetare si Spa – Salon Monik.

Toate inceputurile sunt grele si Mihaela recunoaste ca nici pentru ea nu a fost usor, insa este un proiect drag, in care a pus suflet si sudoarea fruntii.
"Am inceput prin scrierea unei demisii catre compania la care lucram" spune Mihaela despre curajul de a renunta la o cariera de zece ani in domeniul medical. Birocratia i-a pus ceva "bete in roate" dar increzatoare in visul si fortele propii, a continuat sa lupte un vis drag. A inceput prin a gasi o locatie ideala pentru salonul ei, cu spatiu suficient pentru a amplasa nu mai putin de 5 zone de tratament si… perfectionista innascuta, s-a luptat cu birocratia si rigiditatea sistemului pentru a oferi ceva special clientilor sai. Atmosfera calda, personalul temeinic instruit, aparatura si serviciile ireprosabile au propulsat rapid salonul Monik printre cele mai performante din Cluj. salon Monik
Cheia succesului in cazul Mihaelei il reprezinta seriozitatea, respectul si atentia fata de client, dorinta fiind de a transforma salon Monik in "a doua casa" pentru oaspetii ce le calca pragul.
Nu trebuie sa ne credeti pe cuvant! Dar este suficienta o singura vizita pentru a va asigura ca perfectiunea este la ea acasa in salon Monik.
"Dupa cum le-am spus colegilor mei, eu nu sint seful lor,sint un colaborator mai important" ne dezvaluie Mihaela apropierea de cei cu care lucreaza. "Toti sunt deosebiti prin ce au adus" recunoaste managerul, adaugand cu modestie ca ea doar a uniformizat tehnicile intr-una comuna tuturor.
Alaturi de ea in dezvoltarea acestui centru, familia a sprijinit-o si incurajat-o la fiecare pas, iar Mihaela – pe buna dreptate - se mandreste cu acest lucru: "Fetita mea de 2 ani si 8 luni m-a avertizat la finalizarea amenajarilor sa nu-i mai spun "spatiu" ci "salon", caci acum arata fumos."
Mihaela recunoaste si sprijinul Rowe in indeplinirea visului ei: "Rowe a facut foarte bine ca a lansat ideea de business vanzare aparatura si suport pentru ca prea putine companii te ajuta; aparatura e deosebita si ofera posibilitatea de a face un portofoliu de servicii extrem de bogat si tintit pe obiectul principal de activitate: intretinere si remodelare corporala, infrumusetare si relaxare.
Este pentru prima data cind vorba"Sunati orice problema intimpinati!" si chiar asa este!"

NeoQiSharp&BotanicaBodyHealthErika DamianiHealth Technology IPSMemScapSunless SolutionOrly Nail Care