Finantare

Finantare

Consultanta in dosare leasing, creditari, fonduri europene

Ne-am construit deja o reputatie solida oferind consultanta in gasirea celor mai bune solutii financiare, in concordanta cu nevoile dvs, actualizate economic.

Doresti sa iti finantezi afacerea dar toata birocratia ti se pare complicata? Nu stii la cine sa apelezi si care sunt cele mai avantajoase oportunitati?

Indiferent ca vorbim de leasing, credite bancare sau accesarea de fonduri europene, echipa ROWE va este de un real ajutor. Oferim suport total in demersurile dumneavoastra de alcatuire si conceperea dosarului  necesar, iar experienta indelungata in domeniu ne ofera increderea ca putem da sfaturi pertinente, care sa ajute sa orienteze pe oricine pe drumul cel bun, catre metoda de finantare cea mai potrivita.

Sute de proiecte cu finantare, derulate in mai bine de 10 ani de activitate in domeniul beauty dovedesc ca in echipa ROWE gasesti un real sprijin si raspuns la toate intrebarile legate de finantare, metode de accesare a fondurilor europene si multe altele. Concepem alaturi de tine structura proiectului si planul de afaceri, coordonam modul de desfasurare a procesului de finantare, adaptam strategia la nevoile tale – totul pentru ca lucrurile sa mearga usor si rapid.


NeoQiSharp&BotanicaBodyHealthErika DamianiHealth Technology IPSMemScapSunless SolutionOrly Nail Care