Echipa

Sorina

Lucrul cu care se mandreste cel mai mult este familia ei. Desi e una din cele mai vesele persoane pe care o cunosc, ascunde o sensibilitate si un romantism incurabil. Iubeste ploaia, ninsoarea, ceata, cerul cu nori sau cu soare. Pare ca nu o doboara nimic iar cuvantul nu e in vocabularul ei. Cand vorbeste despre dragostea pentru sotul ei, ai senzatia ca s-au cunoscut …ieri. Vacanta perfecta e cu cortul, la munte, pe malul unui rau, cu piciorele-n iarba. Ii place un citat care zice ca i se potriveste: “Cele mai mari realizari ale mele se afla in viitor”

Ana

Trasaturile care o definesc cel mai bine sunt: calmul, rabdarea si perseverenta. Ana e o persoana foarte echilibrata, o buna ascultatoare si prietena, vrea mereu sa pastreze o relatie buna cu toti cei din jurul ei (nu-i plac conflictele) si are un fin simt al umorului. Ii place sa calatoreasca si sa vada locuri noi, plimbarile lungi in aer liber si din cand in cand (nu prea des) sa gateasca. Ana emana veselie si buna dispozitie, insa sensibilitatea nu o lasa sa se dezvaluie atat de expansiva precum e de fapt. In ciuda faptului ca e o persoana foarte cu picioarele pe pamant, ii plac provocarile si ii place sa se bucure de micile placeri ale vietii. In timpul liber citeste sau face sport.

Aura

Fina si discreta, Aura e o varsatoate visatoare dar in acelasi timp foarte ancorata in realitate. Cea mai indepartata amintire draga este un cadou de la parinti: un pufos iepuras de plus alb. Ii place sa se imbrace in colori pastelate si nude, adora parfumurile orientale, muzica chill out si orasele medievale. Joaca tenis de la 15 ani, are un motanel Tommy si ultima chestie pe care a facut-o si i-a placut mult a fost un curs de reporter.

Claudia

Efervescenta ca o sampanie, spontana ca o ploaie de vara, Claudia te face sa o indragesti din clipa in care o cunosti. Cu tact, rabdare si pasiune te introduce pas cu pas in Arta Esteticului. De curand a invatat ca a fi MAMA este cel mai surprinzator si inefabil sentiment

Cosmina

Pasionata de calatorii, de make-up si de tot ce inseamna "beauty" Cosmina se potriveste perfect in echipa ROWE. Ea este omul modern si neconventional, care vine mereu cu ideile avansate tehnologic, cu solutiile moderne si creative in proiectele noastre. Are principiii puternice, un dezvoltat simt al altruismului si o spontaneitate care te face sa o indragesti automat.

Costin

El este “creierul”cand vine vorba de probleme in IT! Toate fetele ii simt prezenta chiar si de la distanta gratie parfumului sau irezistibil, iar firea sa sensibila face ca mici probleme la calculatoarele fetelor sa fie ... la ordinea zilei. Iubeste calatoriile, evident calculatoarele si grupul sau de prieteni. Pentru el ora cea mai prolifica este 3 am, functionand pe alt fus orar decat restul muritorilor.

NeoQiSharp&BotanicaBodyHealthErika DamianiHealth Technology IPSMemScapSunless SolutionOrly Nail Care