Manager de succes: Maria Rosca

Manager de succes: Maria Rosca

Centrul Medical Sanatatea

Maria Rosca a inceput Centrul Medical SANATATEA din dorinta de a face ceva diferit, frumos, un loc in care clientii sa se simta bine, sa fie primiti asa cum noi toti ne-am dori sa fim primiti, sa se simta importanti. Isi doreste cu ardoare ca toti cei care calca pragul Centrului sau sa fie multumiti si incantati de experienta lor.

Recunoaste ca inceputurile au parut usoare dintr-un  motiv simplu: ii place ceea ce face si pune pasiune in ceea ce face. Un atu in plus au fost si oamenii care ii sunt alaturi, care au avut mereu incredere in ea si au sustinut-o 100. cmsanatatea

"Succesul in afaceri tine mai putin de noroc si mai mult de tine insati" – crede Maria. Si admite ca un bun manager invata mereu ceva nou. Cum ii plac provocarile, pune in aplicare tot ce invata mai bun in Centrul Medical SANATATEA. Este o satisfactie placuta pentru Maria sa vada cum fiecare client in parte se simte multumit si incantat dupa fiecare sedinta in parte. Isi aminteste cu drag cum una din clientele ei s-a simtit atat de bine incat in timpul unei sedinte de tratament a adormit si … s-a trezit dupa jumatate de ora, complet refacuta.

Secretul succesului in cazul Mariei Rosca inseamna dedicare, grija permanenta si instruire continua. Fiecare pas este destinat acordarii de atentie bine-meritata pentru fiecare client in parte. De aceea a ales sa aduca ceva nou, ca sa ii mentina mereu placut impresionati.   

Cand a ales Rowe, Maria Rosca a ales cu discernamant si atentie pentru detalii. “ Am ales Rowe pentru profesionalismul de care au dat dovada inca de la prima intalnire. Am continuat si vom continua cu Rowe pentru sprijinul oferit de fiecare data cand am avut nevoie.” spune Maria Rosca. Iar  noi nu putem decat sa ne bucuram de asa cuvinte frumoase.

www.cmsanatatea.ro

NeoQiSharp&BotanicaBodyHealthErika DamianiHealth Technology IPSMemScapSunless SolutionOrly Nail Care