Capsule SPA

Capsula Souplesse

Capsula pentru slabit si tratare a celulitei Souplesse este o moderna capsula SPA, excelenta pentru centrele beauty. Are un design deosebit, gradul de confort este maxim iar rezultatele foarte rapide.

Capsula Heaven Spa

Capsula HeavenSpa, cu o paleta impresionanta de terapii, permite realizarea unei multitudini de tratamente: anticelulitic, slabit ultrarapid, relaxare, recuperare intinderi musculare si multe altele.

Capsula MagicSpa

Capsula MagicSpa ofera infrasauna, sauna cu aburi, hidromasaj, aromoterapie, cromoterapie, meloterapie. Proiectata pentru hidroterapie, recreere si slabire, capsula cu infrarosii Magic Spa este idela pentru slabit in kilograme.

Capsula SlimActive

Slim Active - capsula Spa cu infrarosuu actioneaza puternic cu raze infrarosii pentru a asigura pierderea rapida in kilograme si in centimetri. Sauna in capsula cu infrarosu Slim Active ofera cea mai rapida pierdere de kilograme.

Capsula Spa Clinique

Clinique este cea mai completa capsula SPA din oferta noastra. Cu o gama impresionanta de terapii si un design excelent, Clinique este alegerea ideala pentru un centru beauty ce isi doreste un plus de rafinament, excelenta si lux in serviciile oferite.

NeoQiSharp&BotanicaBodyHealthErika DamianiHealth Technology IPSMemScapSunless SolutionOrly Nail Care