Aparate de electrostimulare, aparatura electrostimulatoare

Aparate electrostimulatoare

Professional 24 Pads

Unul dintre cele mai complexe aparate de ELECTROSTIMULARE si aparate de slabit ce ofera tratamentul principal in slabirea in circumferinta, eliminarea celulitei (aparat anticelulitic revolutionar), tonifierea si remodelarea corporala. Professional 24 Pads aduce unic in electrostimulare contractii complexe si complete de tip izotonic si izometric, generand efecte mai rapid si rezultate de lunga durata.

Professional Combo

Aparate de electrostimulare - aparatul de Electrostimulare Professional Combo este varianta complexa a electostimulatorului Professional 24 Pads. Permite efectuarea mai multor tipuri de tratamente: electrostimulare, impachetari si program combinat de electrostimulare si termoterapie.

Orbix

Ce este Orbix? Poate fi prietenul tau cel mai bun pentru ca te va ajuta sa arzi 1000 de calorii in doar 20 de minute. Orbix este cel mai performant echipament de electrofitness ce foloseste toate tipurile de curenti de joasa frecventa, provocand contractia musculara concomitent pe 10 grupe musculare, activand cca. 350 de muschi. Fiecare din cele 8 programe are ca scop: • CRESTEREA TONUSULUI MUSCULAR • CRESTEREA MASEI MUSCULARE • SCADEREA ÎN GREUTATE, • TRATAREA CELULITEI

Lift Express

Ca sa ai o fata reintinerita si sa recastigi tonus facial, muschii trebuie stimulati. Lift Express vine cu microcurenti conceputi special pentru a stimula muschii faciali, chiar si cei utilizati extrem de rar. Este un program de electrostimulare faciala computerizat, perfect sigur. O sedinta de electrostimulare faciala dureaza doar 15 minute si lucreaza toate grupele de muschi faciali. Efectele sunt vizibile chiar de la prima sedinta: muschii devin mai fermi, ovalul fetei se redefineste, pielea este densificata progresiv pana la reintinerire, sterge ridurile si previne formarea altora, diminueaza pungile de sub ochi, reda fermitatea si tonusul facial.

NeoQiSharp&BotanicaBodyHealthErika DamianiHealth Technology IPSMemScapSunless SolutionOrly Nail Care