Accesarea fondurilor europene - o solutie pentru cei care vor un business in beauty

Accesarea fondurilor europene - o solutie pentru cei care vor un business in beauty

 Te gandesti tot mai des sa iti faci propriu salon beauty? Sau vrei sa posibilitatea de extindere cu cele mai tari aparate? De-acum totul este mai usor, datorita fondurilor europene.

Exista conceptia gresita ca este foarte dificil sa accesezi fonduri europene. In calitate de partener a unor centre beauty care fie s-au lansat, fie s-au modernizat cu fonduri europene, suntem aici sa va spunem ca accesul la acesti bani este mult mai usor decat ati crede.

Industria de frumusete este un domeniu eligibil de cativa ani deja, timp in care multi parteneri ROWE fie au deschis inca un centru beauty cu fonduri europene, fie s-au modernizat si au optat pentru aparatura moderna, de ultima generatie.

Autoritatile de management ale fondurilor sunt in plin proces de simplificare a procedurilor de accesare, dar noi, la Rowe, recomandam in continuare sa apelati la o companie specializata in fonduri europene pentru intocmirea dosarului.

In 2014 România are la dispozi?ie fonduri europene în valoare de aproximativ 40 de miliarde de euro, bani pe care ii poti obtine prin proiecte bine gandite si structurate.  

Daca te-ai interesat deja un pic despre aceasta posibilitate, stii cat de important este dosarul ofertantului si cum este prezentata gama de echipamente care pana sunt obiectul principal al dosarului. Aici intervenim noi. Dupa cum spuneam, avem nenumarati parteneri care au accesat fonduri europene si acea parte din dosar ce tine de ofertant va fi IMPECABILA. Am invatat pentru si alaturi de partenerii nostrii cum sa realizam acea parte – cheie din dosarul de accesare fonduri europene. Stim exact ce iti trebuie si cand, in ce formula sa le ofertam, care sunt cele mai bune optiuni, etcetera.

Tot ce trebuie sa faci este sa indraznesti. Visul tau poate deveni realitate mai usor si mai repede decat iti inchipuiai.

 

NeoQiSharp&BotanicaBodyHealthErika DamianiHealth Technology IPSMemScapSunless SolutionOrly Nail Care