Tratamente unghii ORLY

Matte Top

Matte Top este ideal pentru pictura pe unghii, modelare sau manichiura masculina. Transforma orice nuanta lucioasa intr-una mata datorita siliciului continut pentru a proteja si matifia culoarea in mod natural.

Cuticle Therapy Creme

Hidrateaza si repara pielea aspra a cuticulelor, mainilor si coatelor. Contine un puternic mix de antioxiddanti din ulei de avocado, susan si vitamine A si E. Hraneste pielea si in acelasi timp creeaza un scut protector impotriva factorilor de mediu. Lasa cuticulele hidratate, protejate si stimuleaza cresterea sanatoasa a unghiilor.

Bonder

Baza cauciucata pentru aderenta lacului. Formula unica, cu rasina speciala, imbunatateste adeziunea fara a pata unghia. Lacul rezista pana la 2 saptamani sau chiar mai mult.

Spritz Dry

Acest spray fixeaza instantaneu lacul pentru un finisaj de exceptie. Contine uleiuri esentiale de susan, jojoba, avocado si vitamina E pentru a asigura hidratare, uscarea rapida a lacului si sanatatea unghiilor.

Calcium Shield

Tratament pentru unghii moi si subtiri, Calcium Shield contine o doza dubla de calciu. Acest tratament fortifiant contine o meda-doza de calciu pentru a reconstrui unghia si a o face mai puternica, mai groasa, mai flexibila. Actioneaza ca un scut intaritor, lasand unghiile puternice.

Nail Whitener

Sterge petele, da luminozitate unghiilor, clarifica si reface unghiile. Aceasta pudra efervescenta combina o doza dubla de ulei de ceai verde si de citrice pentru a detoxifia si ajuta la dizolvarea impuiratilor care pateaza unghiile. Acestea sunt redefinite, luminoase si revin la o culoare naturala, deschisa.

NeoQiSharp&BotanicaBodyHealthErika DamianiHealth Technology IPSMemScapSunless SolutionOrly Nail Care