TopCoat

Matte Top

Matte Top este ideal pentru pictura pe unghii, modelare sau manichiura masculina. Transforma orice nuanta lucioasa intr-una mata datorita siliciului continut pentru a proteja si matifia culoarea in mod natural.

Magnifique

Un topcoat excelent pentru manichiura French, ofera un luciu fabulos datorita mixului exclusiv ORLY de iluminatori optici si filtre UV, care converg pentru o finisare ultralucioasa, durabila, si in acelasi timp pentru o uscare rapida. Cu protectie UV pentru unghii.

Won't Chip

Este un topcoat desavarsit care ajuta lacul de unghii sa nu se cojeasca sau ciobeasca pe unghii.

Glosser

Cu o doza dubla de potentiator de luciu, Glosser ofera un luciu de briliant si o protectie de lunga durata unghiilor. Excelent si pentru picturi pe unghii.

Polishield

Un topcoat fabulos, ce asigura o exceptionala durabilitate a lacului pe unghie, ultra-luciu si are formula cu uscare rapida.

Sec'N Dry

Sec'N Dry usuca imediat lacul, strat cu strat. Formula sa unica penetreaza lacul rapid, uscand practic instantaneu si oferind o finisare rapida, luciu si rezistenta lacului pe unghie. Ideal pentru o manichiura impecabila intr-un timp foarte scurt.

NeoQiSharp&BotanicaBodyHealthErika DamianiHealth Technology IPSMemScapSunless SolutionOrly Nail Care