Sparkle - colectia de iarna 2014

Sparkle - colectia de iarna 2014

Iarna aceasta rasfata-ti unghiile cu tot ce este sclipitor si lucios. Cele mai stralucitoare, lucioase, spectaculoase nuante le gasesti doar in noua colectie de iarna. nuante metalice, lacuri sclipitoare pline de glitter si paiete stralucitoare care dau un look festiv oricarei manichiuri de Sarbatori.. Cu 6 nuante ultra-festive din care sa alegi, Sparkle iti aduce de sezonul acesta de Sarbatori doza dubla de glitter pe care ti-o doresti, impodobind fiecare unghie in spiritul festiv al Sarbatorilor de Iarna. 

Cele 6 nuante din colectia SPARKLE sunt:

  • Mirrorball: Argintiu cu glitter holografic multidimensional
  • Tinsel: Toate nuantele clasice ale bradului impodobit, intr-o singura sticluta
  • Bling: Auriu cu glitter holografic multidimensional
  • Explosion of Fun: Roz puternic sidefat
  • Steal the Spotlight: Verde cu glitter roz
  • Glitterbomb: Glitter multi-colorat  
Sparkle - colectia ORLY iarna 2014

 

Lacurile ORLY nu contin DBP, toluen, formaldehida sau rasini din formaldehide. Lacurile din colectia SMOKY beneficiaza de multi-premiatul Gripper Cap si sunt disponibile în varianta de 18 ml, începând cu luna septembrie

Orly este un brand cu peste 38 ani vechime si experienta, cu o paleta de peste 150 de nuante si tratamente pentru unghii, destinat profesionistilor din beauty si programelor profesionale de ingrijire a unghiilor.  ORLY s-a relansat in Romania la mijlocul lui  2010, in exclusivitate prin ROWE.

NeoQiSharp&BotanicaBodyHealthErika DamianiHealth Technology IPSMemScapSunless SolutionOrly Nail Care