SPA Maini si Corp ORLY

PRO Mandarin Purifying Soak

Sarurile purifica, reimprospateaza si detoxifica pielea, gratie formulei cu anti-oxidanti. Contine minerale din Marea Moarta si ulei de avocado pentru a hrani si purifica epiderma temeinic. Cu aroma de mandarin Italian.

Paradise Rich Renewal

O crema cu formula non-uleioasa, ce protejeaza impotriva radicalilor liberi si factorilor poluanti din atmosfera. Ideala pentru maini, picioare si corp, PARADISE are note fructate de rodie si lychee pentru o aroma dulce.

Citrus Sugar Fix

Amestecul de zahar brun si uleiuri esentiale actioneaza exfoliant asupra pielii, in timp ce mixul de mandarine si lamai verzi revigoreaza si parfumeaza pielea cu o delicioasa aroma proaspata de citrice.

Chai Sugar Fix

Un hidratant exfoliant pentru maini, picioare si corp, cu uleiuri esentiale si zahar brun, ce combina si proprietatile ceaiului alb cu vanilia pentru o aroma condimentata si calda.

PRO Mandarin Exfoliant

Exfoliaza delicat si eficient, gratie cristalelor de zahar extrase din trestia de zahar. Reda pielii luminozitatea si aspectul tineresc. Imbogatita cu aroma delicioasa de mandarin italian.

Pucker Rich Renewal

Este o crema non-uleioasa, cu unt de shea si de cacao si infuzie de vitamine A si E pentru a vindeca si hidrata pielea. Ideala pentru maini, picioare si corp. Pucker Rich Renewal este imbogatita cu aromele revigorante de papaya si grapefruit rosu.

NeoQiSharp&BotanicaBodyHealthErika DamianiHealth Technology IPSMemScapSunless SolutionOrly Nail Care