Pile

Garnet Board

Pila cu granulatie 120 ce reduce timpul de pilire, deoarece pila are o suprafata agresiva dar durabila in timp. Este perfecta pentru unghii groase si/sau artificiale, aducand foarte usor unghia la forma dorita.

Black Board

Reduce timppul de pilire, gratie proprietatilor abrazive. Creata in mod special pentru unghiile artificiale, aceasta pila aduce unghia la forma dorita foarte repede si cu foarte mare precizie.

Zebra Foam Board

O pila rezistenta, cu doua granulatii: 100 si 180. Fata cu granulatie 100 este ideala pentru modelare si pilirea unghiei, in timp ce fata cu granulatie de 180 este perfecta pentru rotunjirea colturilor si o finisare fina, fara urme.

Buffing Trio

Buffing Trio este o excelenta pila de unghii 3 in 1, cu granulatie fina de 400 / granulatie ultra - fina de 600 / buffer fara granulatie. Ideala pentru a obtine unghii fine, ultra-lucioase natural. Incepeti cu granulatia de 400 pentru a netezi colturile si denivelarile unghiei. Folositi partea cu granulatie de 600 pentru un lustru fin, mat. Incheiati procesul cu bufferul fara granulatie, pentru acel aspect ultra-lucios natural si sanatos al unghiei.

Foot File ORLY

O excelenta pila pentru picioare, ergonomica, cu suprafata mai mare decat clasicele pile pentru picioare, ideala pentru indepartarea pielii aspre de pe calcaie. Cu pad-uri cu granulatii de 80 si 150, interschimbabile si cu rezerve.

NeoQiSharp&BotanicaBodyHealthErika DamianiHealth Technology IPSMemScapSunless SolutionOrly Nail Care