Oxy2

Oxy2

Aparat cu Oxigen Hiperbaric

Noutatea absoluta pe care o aduce Rowe prin Oxy2 –aparat cu oxigen hiperbaric pe piata din Romania consta in mecanismul revolutionar care asigura o presiune foarte puternica si o puritate foarte mare a oxigenului (98%), cu efecte uimitoare asupra zonelor pe care se aplica tratamentul cu aparat cu oxigen hiperbaric, Oxy2 inca de la prima sedinta.
Oxy2 de la Rowe este un aparat cu oxigen hiperbaric de puritate foarte mare (98%), hi-tech, cu protocol in trei pasi si cu performante evidente imediat in tratamente de intinerire si hidratare intensa a tenului.

Oxy2 este un aparat cu oxigen hiperbaric ce propune 3 pasi de tratament:

  • Oxy2 Injection:

“injectarea” de oxigen hiperbaric de puritate 98% sub presiune dubla curata tenul, il oxigeneaza, inlatura celulele moarte si deschide porii. Masajul cu oxigen hiperbaric sub presiune activeaza circulatia sanguina si metabolismul celular.

  • Oxy2 Spray:

combina intr-un cocktail oxigenul pur cu produse cosmetice cu ingrediente puternic active, care, prin presiunea oxigenului, ajunge in straturile profunde ale pielii. In aceasta etapa se pot folosi cocktailuri personalizate, pentru diverse tipuri de probleme: acid hialuronic, tratamente intensive de hidratare, de luminozitate, colagen, etc.

  • Oxy2 Mask:

intreaga fata este acoperita de un bol oferit in kitul cu aparat de oxigen hiperbaric Oxy2,  in care se elibereaza oxigen hiperbaric pur, inhaland atat prin inspiratie cat si prin fiecare por oxigen de puritate aproape perfecta.

Rezultatele spectaculoase ce se obtin la Oxy2- aparat cu oxigen hiperbaric sunt:

  • Reintinerire faciala
  • Aspect radiant, stralucitor, fresh
  • Stergerea ridurilor fine si atenuarea celor profunde
  • Previne formarea ridurilor noi

Afla mai multe despre Oxy2- aparat cu oxigen hiberbaric

NeoQiSharp&BotanicaBodyHealthErika DamianiHealth Technology IPSMemScapSunless SolutionOrly Nail Care