GelFX ORLY

Colectia GelFX

Sistemul de gel GelFX asigura cea mai rezistenta si impecabila manichiura. Panala o luna de rezistenta, fara riscuri de ciobire sau crapare, cu un luciu de briliant, absolut senzational. Gelurile vin in 32 de nuante, perfect identice cu 32 dintre cele mai bine vandute nuante de lac ORLY, de la culori mate pana la cele cu sclipici si chiar si culori vedeta ca Oh, Cabana Boy. Astfel incat se poate oricand completa cu lacul identic.

Degresant 3-in-1 Gel Fx

Acest degresant curata si degreseaza unghiile, pregatindu-le pentru aplicarea gelului colorat FX

Primer Gel FX

Acest primer pregateste unghiile pentru un maxim de aderenta. De asemenea prelungeste viata gelului colorat, o data aplicat. Este imbogatit cu vitamine pentru protectie si ultra-luciu.

Baza Gel FX

O baza auto-nivelanta creata special pentru sistemul GelFX, mascheaza imperfectiunile unghiei si creeaza o suprafata fina, perfect neteda, pentru o aplicare uniforma si precisa a gelului colorat ORLY GelFX.

TopCoat GelFX

Top cu factori de ultra-luciu, are rolul de a sigila gelul si a asigura un finisaj elegant si de lunga durata. Protejeaza unghia gratie formulei bogata in vitamine.

Ulei Cuticule Gel FX

Cu extracte din floare de portocal si cirese salbatice, acest ulei vindeca si hidrateaza cuticulele. Infuzia de vitamine asigura protectie de lunga durata a cuticulei si un luciu incredibil manichiurii.

NeoQiSharp&BotanicaBodyHealthErika DamianiHealth Technology IPSMemScapSunless SolutionOrly Nail Care