Lift Express

Lift Express

Aparat profesional microstimulare faciala

Terapie de electrostimulare faciala

microstimulare faciala computerizata

Pentru programe de reintinerire faciala si tonus facial, muschii trebuie stimulati. Iar in ultima vreme exista o popularizare a tehnicilor de “gimnastica faciala”, dar nici macar acestea nu reusesc sa creeze un program pentru toti muschii fetei. Lift Express vine cu microcurenti conceputi special pentru a stimula muschii faciali, chiar si cei utilizati extrem de rar. Este un program de electrostimulare faciala computerizat, perfect sigur: microcurentii sunt conceputi sa imite sistemul electric al organismului, actionand chiar si asupra muschilor care nu sunt foarte utilizati.  Lift Express

LifeWave – este forma de curent patentata, aprobata FDA si cu numeroase brevete internationale, acesti microcurenti lucrand in mod natural musculatura, intr-un fitness facial computerizat, complex si exact. In urma sedintelor Lift Express, fibrele de elastina isi dubleaza lungimea, nivelul de colagen creste cu 14%, in timp ce circulatia sanguina creste cu 38%.

O sedinta dureaza doar 15 minute si lucreaza toate grupele de muschi faciali. Pentru efecte radicale, recomandam 12 sedinte de Lift Express, cu o frecventa de 3-4 sedinte pe saptamana. Efectele sunt vizibile chiar de la prima sedinta: muschii devin mai fermi, ovalul fetei se redefineste, pielea este densificata progresiv pana la reintinerire, sterge ridurile si previne formarea altora, diminueaza pungile de sub ochi, reda fermitatea si tonusul facial.

Rezultate electrostimularea faciala Lift Express:

Muschii astfel lucrati devin mai fermi, se scurteaza, ovalul fetei se redefineste, mai tonifiat si mai radiant. Nivelul de ATP si aminoacizi creste – ambele au rol in restructurarea faciala. Netezeste ridurile adanci din jurul gurii si ochilor, sterge ridurile fine si “pungile” de sub ochi, reda volumul pometilor si densifica progresiv pielea, reintinerind-o.

Aplicabilitate electrostimulare faciala Lift Express:

- Tratamente anti-rid
- Reintinerire facial
- Lifting facial
- Regenerare cutanata
- Redarea fermitatii si luminozitatii tenului
- Stimularea productiei naturale de colagen
- Actiune impotriva lasarii pielii

Lift Express este castigator al premiului Grazia Anti-Aging Award 2011 pentru rezultatele ale, obtinand si un scorind de 10 din 10 puncte in cadrul unui test independent organizat de ITV Marea Britanie pentru matinalul “This Morning”

Tehnologia microcurentilor Life Wave a fost patentata de compania elvetiana care produce echipamente medicale pentru industria beauty DIAR, prin Swiss Federal Technology Institute si a primit numeroase brevet care atesta ca rezultatele obtinute sunt cele promise.

NeoQiSharp&BotanicaBodyHealthErika DamianiHealth Technology IPSMemScapSunless SolutionOrly Nail Care