Lansare Oficiala UltraLipo System in Romania

Lansare Oficiala UltraLipo System in Romania

29 mai 2008

Seminarul a fost sustinut de Sorina Bratu – Training Manager Rowe si a avut ca invitati speciali pe Alessandro Gariboldi – manager Sharp&Botanica si Antonella Bellizio – Trainer International. Producatorul UltraLipo – Alessandro Gariboldi a acceptat invitatia de a discuta cu participantii evenimentului despre UltraLipo si Cavitatie – terapia inovatoarea ce ofera spectaculoasele rezultate.

Demonstratiile de tratament au fost realizate de Trainerul International Antonella Bellizio.

La seminar participantii au putut-o intalni si sta de vorba si cu Gina Pistol – imaginea companiei Rowe.

La finalul zilei, participantii au castigat cunostinte actualizate despre tendintele internationale din domeniul beauty si o mai buna intelegerea a terapiilor si strategiilor care asigura dezvoltarea esteticii in Romania.

Ca dovada a eficientei UltraLipo – acesta a devenit intre timp aparatul de slabire preferat al romancelor si il puteti gasi acum in nu mai putin de 30 de saloane din intreaga tara. Afla mai multe despre UltraLipo si de pe www.ultralipo.ro
Ba mai mult, centre beauty din tara ne-au dezvaluit ca interesul pentru UltraLipo este ata de mare incat oamenii merg cateva sute de kilometric saptamanal doar pentru o sedinta de tratament UltraLipo, daca in orasul lor nu exista nici un salon care are in dotare acest echipament ultra-performant.

NeoQiSharp&BotanicaBodyHealthErika DamianiHealth Technology IPSMemScapSunless SolutionOrly Nail Care