Rowe lanseaza Beauty X in Romania

Rowe lanseaza Beauty X in Romania

E-light este cea mai avansata si noua tehnica de epilare definitiva si rejuvenare faciala. Acum si in Romania, prin ROWE, cu aparatul de epilare definitiva si rejuvenare faciala BeautyX.

E-light combina intr-un mod senzational IPL (Intense Pulsed Light) cu radiofrecventa bipolara, obtinandu-se rezultate spectaculoase intr-un timp mult mai scurt datorita puterii de penetrare mult mai profunda.

Radiofrecventa bipolara lucreaza in sinergie cu IPL, ajungand pana la 15 mm subdermal – de unde si eficacitatea nemaintalnita pana acum.

Tratamentul de epilare definitiva cu noua tehnologie E-light, la aparatul de epilare definitiva si rejuvenare faciala BeautyX este singurul tratament de epilare definitiva cu IPL care poate fi efectuat pe toate tipurile de piele, de la cea mai deschisa pana la cea mai inchisa si de asemenea pe toate tipurile de fir de par, de la cel mai gros pana la cel mai subtire datorita faptului ca E-light a adaugat la procesul de epilare definitiva cu IPL si radiofrecventa bipolara, ceea ce face penetrarea in profunizme.

Tehnica E-light - IPL si radiofrecventa bipolara cu aparatul BeautyX are aplicatii multiple. Poate fi folosita pentru epilare definitiva, depigmentare si tratament acnee (doar a cicatricilor lasate de acnee), tratament cuperoza si rejuvenare faciala.

Afla mai multe despr Beauty X

 

 

 

 

Produse recomandate

Beauty X Dermoporatie cu MesoHealthTunel No Cellulite
NeoQiSharp&BotanicaBodyHealthErika DamianiHealth Technology IPSMemScapSunless SolutionOrly Nail Care