Lampa LED pentru manichiura tehnica

Lampa LED pentru manichiura tehnica

GLOW

GLOW - Lampa LED  pentru manichiura tehnica - 15 W

Cea mai uimitoare inventie in materie de manichiura tehnica introduce bine-cunoscuta tehnologie LED in industria Nails. Lampa GLOW reprezinta o optiune de inalta performanta prin puterea sa mare de 15 W.

Gelurile trebuie sa contina foto-initiatori pentru a activa alte molecule si a transforma gelul intr-o masa solida.Foto inseamna ca sunt activati de lumina, iar acesti foto-initiatori devin activi doar prin expunerea la o lumina cu anumita lungime de unda.

Toti producatorii importanti de geluri din lume recomanda folosirea lampilor LED pentru rezultatele extraordinare intr-un timp mult mai scurt.

Conform celebrei reviste "Nails Magazine", lampile LED revolutioneaza manichiura cu gel printr-un spectru luminos care actioneaza mult mai exact in activarea foto-initiatorilor din geluri.

 

Avantaje lampa LED fata de clasica lampa UV sunt:

 • scurtarea considerabila a timpului de uscare.
  Acest lucru se transpune in reducerea timpului alocat unei manichiuri dar si in confort sporit oferit clientilor
 • consum de electricitate redus cu 60%
  Un business de succes trebuie sa controleze atent toate costurile iar tehnologia LED scade consul de electricitate cu pana la 60%. La tehnologia LED cu cat lumina este mai puternica, cu atat consumul este mai mic.
 • eliminarea costurilor cu schimbarea lampilor
  Durata de functionare (fara a necesita nici un fel de shimb de lampi sau alte consumabile) este de 35.000 - 45.000 ore, ceea ce inseamna mai mult de 5 ani de functionare non-stop.- nu are efecte adverse asupra pielii. Nu produce caldura si nu imbatraneste sau rideaza pielea ca in cazul expunerii la UV. Lumina emisa de lampa LED este foarte apropiata ca spectru de lumina naturala.
 • prietenos cu mediul
  Fara substante organice daunatoare, lampile LED sunt sigure pentru mediu si cu deseuri reciclabile. Lampile cu mercur nu sunt prietenoase cu mediul si sunt daunatoare pielii umane
NeoQiSharp&BotanicaBodyHealthErika DamianiHealth Technology IPSMemScapSunless SolutionOrly Nail Care