Lacuri Unghii ORLY

Colectia Permanenta ORLY

In 1975 Jeff Pink lanseaza brandul ORLY, cu scopul precis de a oferi inovatie si excelenta in ingrijirea profesionala a unghiilor. Azi, 35 de ani mai tarziu, ORLY contine o gama permanenta de 150 nuante de culori si colectii sezoniere in trend cu tendintele moderne. Toate lacurile sunt disponibile in recipiente de 18 ml - cu 20% mai mult, toate beneficiind de multi-premiatul capac Gripper Cap.

Colectia Tis The Season

Dedicata sezonului Sarbatorilor de Iarna, colectia aduna 6 culori puternice, perfecte pentru petrecerile de iarna.
Nuantele sunt create sa accesorizeze perfect orice tinuta de petrecere din sezonul Sarbatorilor.

Colectia de French ORLY

Jeff Pink este creatorul manichiurii French, creata intial pentru Hollywood, pentru a complimenta garderoba si machiajul starurilor in timpul filmarilor. Dar succesul l-a cunoscut dupa ce acest stil ingrijit si natural al manichiurii a fost introdus pe podiumurile de moda din Paris unde a devenit practic instantaneu un clasic. Astfel a castigat rapid denumirea de “manichiura French” care si in ziua de azi este cel mai popular stil de manichiura/pedichiura, adevaratul must-have, cel mai bine vandut in intreaga lume.

Colectia Matte Couture

O colectie desavarsita de culori cu finisaj satinat mat, ideale pentru zilele tomnatice.

Colectia Mini ORLY

Cele mai fabuloase nuante ORLY, la ambalaj de 5.4 ml, in varianta mini, pentru deliciul tau.

Colectia Once Upon A Time

O colectie cu toate ingredientele unei povesti: paduri vrajite, mere otravite, feti frumosi si praf de zane... ei, dar vorbim doar de culori absolut delicioase, care te duc cu gandul si frumusetea lor la povestile copilariei.

NeoQiSharp&BotanicaBodyHealthErika DamianiHealth Technology IPSMemScapSunless SolutionOrly Nail Care