Intaritoare

Calcium Shield

Tratament pentru unghii moi si subtiri, Calcium Shield contine o doza dubla de calciu. Acest tratament fortifiant contine o meda-doza de calciu pentru a reconstrui unghia si a o face mai puternica, mai groasa, mai flexibila. Actioneaza ca un scut intaritor, lasand unghiile puternice.

Nail Armor

Tratament destinat in principal unghiilor striate. Protejeaza si umple striatiile datorita particulelor de matase naturala. Contine formula originala ORLY Ridgefiller pentru netezirea si fortifierea unghiilor striate. Fibrele de matase invalurie unghiile, creand un scut protector, flexibil si intaritor. Unghiile vor deveni mai rezistente si netede, fara nici o striatie.

Tough Cookie

Reda flexibilitatea unghiilor casante cu ajutorul extractului de okoume. Ajuta la intarirea nautrala a unghiei si reface stratul de keratina. Intareste radical unghiile moi si fragile. Unghiile vor creste mai puternice, mai netede, mai flexibile si nu se vor mai rupe.

Nail Defense

Bogat in proteine, Nail Defense protejeaza stratul de keratina natural al unghiei si previne exfolierea. Datorita dozei duble de proteine vegetale ce sunt transportate direct in profunzimea patului unghial, repara si reda flexibilitatea. In acelasi timp uneste perfect straturile unghiei. Adio unghii exfoliate!

Nailtrition

Nailtrition = intarire maxima! Grabeste cresterea unghiilor si protejeaza impotriva ruperii. Trateaza unghiile extrem de rupte, exfoliate, care cresc greu. Imbogatit cu un complex de vitamine: calciu, fier, keratina hidrolizata, proteine din germeni de grau, colagen, extract de bambus, Nailtrition stimuleaza cresterea rapida si sanatoasa a unghiei.

NeoQiSharp&BotanicaBodyHealthErika DamianiHealth Technology IPSMemScapSunless SolutionOrly Nail Care