In The Mix - colectia de toamna 2015

In The Mix - colectia de toamna 2015

In aceasta toamna, ORLY celebreaza diferitele culturi si stiluri de viata din faimosul Los Angeles cu colectia  In The Mix. Asemeni unui cantec ale carui cuvinte le stim cu totii, In The Mix ne aduce pe toti impreuna, indiferent unde am fi, ca un fir nevazut care ne arata ca diferentele trebuiesc imbratisate. Un caleidoscop de culori ce surprinde spiritul celor din Los Angeles, colectia - asemeni limbajului universal al muzicii – da volumul la maxim si ne infrumuseteaza unghiile prin diversitatea unei palete de culori inspirata din strada: de la coralul luminos la fucsia indrazneata si glitterul spectaculos, care sintetizeaza alaturi de albastrul electric, bleumarinul intens si un mov absolut delicios. In The Mix a fost creat in Los Angeles de ORLY.  

 Cele sase lacuri ale colectiei In The Mix Collection includ:

 

Freestyle: crema de culoarea coralului
Electropop: o cremoasa culoare fuchsia  
Turn It Up: un glitter mosaic multicolorat
Off Beat: o crema puternica in culoarea prunei  
Indie: o cremoasa culoare albastru electric
Midnight Show: o cremoasa culoare de albastru-inchis intensa  

Toate lacurile ORLY, inclusiv cele din colectia Sugar High Collection sunt formulate fara DBP, toluen, tormaldehide sau rasini din formaldehide.

Orly este un brand cu peste 38 ani vechime si experienta, cu o paleta de peste 150 de nuante si tratamente pentru unghii, destinat profesionistilor din beauty si programelor profesionale de ingrijire a unghiilor.  ORLY s-a relansat in Romania la mijlocul anului  2010, in exclusivitate prin ROWE. 

NeoQiSharp&BotanicaBodyHealthErika DamianiHealth Technology IPSMemScapSunless SolutionOrly Nail Care