Dizolvanti

Dizolvant ORLY EXTRA STRENGTH REMOVER

Un dizolvant excelent pentru unghiile naturale, cu formula de calitate, curata extrem de eficient si rapid lacul de unghii, fara insa a usca unghia. Astfel unghiile raman perfect curatate, fara lac sau reziduuri si continua sa creasca sanatoase.

Dizolvant ORLY GENTLE

Dizolvantul fara acetona ORLY este perfect atat pentru unghiile naturale cat si pentru cele artificiale. Are o formula delicata, care foloseste solvenit usori dar eficienti, pentru a curata lacul de pe unghii fara a usca unghiile. Acestea cresc sanatoase, perfect curatate.

Dizolvant pentru unghii artificiale

Curata si indeparteaza unghiile artificiale incredibil de eficient si rapid. Acest sistem profesional actioneaza cu o doza dubla de solventi pentru actiune rapida in indepartarea varfurilor de unghie artificiale. Unghiile naturale sunt dezvaluite, curate si elegante.

Thinner

Prelungeste viata lacului de unghii, chiar si dupa ingrosare. Formula exclusiva ORLY extinde viata lacului, fara insa a afecta culoarea sau calitatea formulei. Lacul de unghii este perfect refacut, gata de utilizare.

Flawless Fix

Curata rapid si cu precizie orice exces de lac din jurul patului unghial si corecteaza usor orice eroare de manichiura. Fiecare creion vine cu 3 varfuri de rezeerva. Unghiile sunt perfect lacuite, fara nici o eroare.

NeoQiSharp&BotanicaBodyHealthErika DamianiHealth Technology IPSMemScapSunless SolutionOrly Nail Care