Criolipoliza asistata laser: Cryogen

Criolipoliza asistata laser: Cryogen

Criolipoliza- terapie de slabire revolutionara oferita de Cryogen

CRIOLIPOLIZA

ROWE aduce in Romania CRYOGEN, echipamentul cu cea mai performanta terapie de slabire din ultima generatie: CRIOLIPOLIZA!

CRYOGEN beneficiaza de o terapie inovatoare: CRIOLIPOLIZA  care este imbinata pentru rezultate maxime cu tratamentul laser soft.

Efectele de slabire prin criolipoliza sunt radicale, spectaculoase si foarte rapide. Criolipoliza a fost descoperita acum 4 ani la Harvard Medical School si a facut furori in America, fiind prezentata inclusiv in celebra emisiune a lui Dr OZ. Inovatia absoluta CRYOGEN consta in faptul ca laserul soft sparge grasimea calcifiata in blocuri mai mici care astfel pot ajunge mult mai usor in punctul de inghetare; aici se declanseaza un proces natural numit apoptoza, adica moarte celulara, prin care se pierde 25-40% din grasimea din zona tratata. Criolipoliza la CRYOGEN este o procedura aprobata FDA, adica rezultatele sunt probate prin teste clinice. Criolipoliza nu este o procedura dureroasa si nu incarca ficatul cu grasimi deoarece distrugerea celulelor grase si eliminarea grasimilor este graduala.  Acum te poti bucura si in Romania de criolipoliza, terapia de slabire sigura, prin Cryogen, echipament distribuit de Rowe.

CRYOGEN - The cool way to slim away  - ROWE

CRYOGEN- The cool way to slim away! by ROWECRYOGEN este un aparat profesional de slabire prin criolipoliza care obtine efecte de slabire similare unei liposuctii. Are 2 capete de tratament cu care lucreaza simultan, ecran touch screen la panoul central, capete de tratament ambele prevazute cu ecran touch screen.

Echipamentul CRYOGEN distribuit de ROWE contine 3 terapii:

  • Vacuum cu rol in aspirarea printr-o presiune negativa a unui pliu de grasime cu o consistenta minima de 2,5 centimetri.
  • Criolipoliza cu rol in inghetarea celulelor adipoase din pliul de grasime.
  • Laser Soft cu un efect de fragmentare a grasimilor intarite din celulele grase, astfel incat particulele de grasime sa inghete cu o viteza mai mare iar efectul sa fie maximizat.

Rezultate obtinute prin criolipoliza la CRYOGEN:

CRYOGEN distruge definitiv prin criolipoliza pana la 40% din celulele adipoase din zona de lucru, adica minim 100 milioane de celule grase care dispar, intr-o singura sedinta (practic 1-2 numere la imbracaminte).

Caracteristici CRYOGEN:

  • doua capete de tratament cu care se poate lucra simultan intr-un tratament de criolipoliza
  • 3 ecrane LCD cu functie touch-screen pentru a usura munca terapeutului in timpul sedintei
  • computer intern ultra-performant
  • design futurist, elegant si ergonomic.

 CRYOGEN- The cool way to slim away! by ROWE

Cryogen este distribuit in Romania exclusiv de catre ROWE

Afla mai multe despre criolipoliza la CRYOGEN pe www.cryogen.ro.

Aici poti vedea aparitiile in presa ale CRYOGEN


Produse recomandate

PressoSymphony
NeoQiSharp&BotanicaBodyHealthErika DamianiHealth Technology IPSMemScapSunless SolutionOrly Nail Care