Baked - colectia de vara 2014

Baked - colectia de vara 2014

colectia actuala de culori

ORLY BAKED - COLECTIA DE VARA

BAKED ORLY - noua colectie de vara 2014

Este timpul sa indraznesti sa simti vara cu noile culori ORLY.  O femeie este frumoasa când emana incredere si nimic nu spune “incredere” mai mult decât culorile fierbinti ale colectiei ORLY Baked. Colectia celebreaza unicitatea femeii cu nuante saturate, tropicale, ale zilelor si noptilor de vara. Baked aduce tehnologia cosmetica direct pe unghie cu o gama curajoasa de culori neon, cu mixuri expozive de glitter si pigmenti puternici care scot in prim plan exoticele si luxuriantele culori ale verii.

Lacule sunt infuzate cu pigmenti tratati termic si minerale alese cu grija pentru a oferi o aplicare ultra-neteda si un maxim de culoare PLUS Vitaminele A, E si B5 pentru a ajuta la hranirea si protejarea unghiilor

Cele 6 lacuri din colectia BAKED sunt:

BAKED colectia de vara ORLY 2014

Tropical Pop: un portocaliu neon
Ablaze:  un sidef auriu peste un puternic galben-papaya
Lush: kiwi verde cu microglitter si particule confetti ton pe ton
Neon Heat: un cremos roz fuchsia
Hot Tropics: un mov - iris luminos si sidefat
Saturated: un cremos violet intens 

Colectia Baked este disponibila  in varianta de 18 ml si beneficiaza de multi-premiatul capac “Gripper Cap”. Lacurile ORLY nu contin DPB, toluen sau formaldehyda.

Orly este un brand cu peste 37 ani vechime si experienta, cu o paleta de peste 150 de nuante si tratamente pentru unghii, destinat profesionistilor din beauty si programelor profesionale de ingrijire a unghiilor.  ORLY s-a relansat in Romania la mijlocul lui  2010, in exclusivitate prin ROWE.

 

Produse recomandate

Feel the Vibe Colectia Pin Up Blush - colectia de primavara 2014
NeoQiSharp&BotanicaBodyHealthErika DamianiHealth Technology IPSMemScapSunless SolutionOrly Nail Care