Aparatura cosmetica - aparate pentru tratamente faciale si reintinerire faciala

Aparatura cosmetica

Eclipse Micropen

Eclipse MicroPen vizeaza stimularea productiei de colagen, reducerea liniilor fine si a ridurilor, a vergeturilor si a cicatricilor.

Robo Beauty

Combina cosmetica Robo – Beauty cu 13 functii are solutie pentru oricare imperfectiune a tenului. Reda tenului luminozitatea, combate eruptiile acneice si inesteticele puncte negre, elimina cearcanele si aspectul obosit al ochilor si multe altele.

Combina Cosmetica Aurora

Combina cosmetica Aurora cu 6 functii asigura un tratament cosmetic clasic perfect. Este ideala pentru tratamente faciale, intr-un echipament ergonomic, elegant, performante si extrem de accesibil. 16 capete de tratament sunt puse la dispozitie pentru a asigura tot ce este necesar in timpul unui tratament facial.

GlowSkin

Glow Skin este revolutia in reintinerire faciala. Imbina trei terapii de ultima generatie: - Microdermabraziune cu pulbere de diamante - Masaj transdermic special pentru tratamentul facial - Terapie LED pentru colagen si elastina

Brilliant - microdermabraziune

BRILLIANT - aparat de microdermabraziune cu pulbere de diamant. Rowe va propune cel mai performant aparat de microdermabraziune cu pulbere de diamant la pret accesibil. Cu BRILLIANT- aparat de microdermabraziune cu pulbere de diamant nu exista riscul de a ramane particule fixate in piele, procedura este confortabila, ridurile fine, cicatricile si petele de pigmentare sunt reduse. Cu acest aparat de microdermabraziune cu pulbere de diamant de la Rowe, acum poti trata si vergeturile. Tratamentul cu BRILLIANT- aparat de microdermabraziune cu pulbere de diamant de la Rowe actioneaza ca un smirghel extrem de fin la nivelul pielii, eliminand stratul cornos al epidermului format in principal din celule moarte. In acelasi timp se accelereaza si productia de celule noi in stratul bazal, profund al epidermei.

Vapozon

VAPOZONUL este ideal in tratamentele cosmetice. Folosit cu preponderenta iin tratamentele cosmetice faciale, poate fi util si in remodelare corporala sau inlaturarea semnelor de îmbatranire a pielii. VAPOZONUL elibereaza abur si ozonoterapie, aplicate asupra pielii cu rolul principal de a „inmuia” si curata epiderma, dar si de a patrunde in profunzimea dermului si a permite pielii sa se hidrateze accelerat. Aplicatii: • Curatarea celulelor moarte • Pregateste pielea pentru extractia comedoamelor • Deschide porii • Confera permeabilitate pentru ingredientii activi din creme / seruri faciale • Elibereaza toxinele pielii • Deniveleaza ridurile • Pune circulatia in miscare • Reinoieste pielea • Accelerarea microcirculatiei faciale si redarea luminozitatii Caracteristici: cu picior mobil si trepied pentru mutare facila.

NeoQiSharp&BotanicaBodyHealthErika DamianiHealth Technology IPSMemScapSunless SolutionOrly Nail Care