Aparatura pentru slabit, aparate de slabit profesionale

Aparatura pentru slabit

Termocuverta Light Slim

Termocuverta LightSlim ofera efectul de sauna, localizat, care permite slabirea. Gratie celor 3 zone de termoterapie ce se incalzesc controlate separat, in aceasta patura termica se produce un accelerat proces de transpiratie si ardere a grasimilor.

Aparat radiofrecventa Premium RF

ROWE va ofera cea mai noua tehnologie in materie de infrumusetare estetica: radiofrecventa duala, cu rezultate vizibile de la prima sedinta.

UltraLipo Cel-Ex

UltraLipo Cel-Ex actioneaza cu frecventa cavitationala duala (25 si 40 Khz) pentru a distruge celulita si remodela tesuturile. Frecventa duala genereaza valori mari de energie si creeaza efectul cavitational la nivelul celulelor grase, marind transportul produselor in interiorul celulei pana la 1000 de ori.

UltraLipo System

Cavitatia cu UltraLipo System este cel mai complex tratament de liposuctie virtuala lansat in Romania. Elimina complet adipocitele (celulele grase) din organism. Liposuctia virtuala prin cavitatie UltraLipo System ofera cele mai radicale rezultate in slabit.

UltraSoniQ

Tratamente cu ultrasunete pentru remodelarea corporala. Ultrasunete cu efect dublu: spargerea depozitelor de grasime calcifiate simultan cu dizolvarea lor.

UltrasoniX

UltrasoniX propune un tratament exclusivist cu ultrasunete cu DUBLA EFICIENTA in sonoforeza, indepartarea adipozitatilor, tratament anticelulitic, anti-vergeturi, slabire accelerata, tratament facial antirid, eliminare pete de pigment. Secretul: discuri de barium titanat dubleaza eficacitatea ultrasunetelor.

NeoQiSharp&BotanicaBodyHealthErika DamianiHealth Technology IPSMemScapSunless SolutionOrly Nail Care