Aparatura anti-celulita, aparate remodelare corporala: Rowe

Aparatura anti-celulita

PressoSymphony

Presoterapia este una dintre cele mai bune metode de a scapa de celulita, de a remodela corpul, de a elimina toxinele din organism si de a scapa de picioarele umflate si grele. Mai mult decit atit, aceasta procedura are efecte deosebite in slabire, ajutind la reducerea cantitatii de apa din organism.

Tunel Electromagnetic ELS 18

Un adevarat hibrid intre design si complexitate, Tunelul prezinta o paleta impresionanta de terapii: raze infrarosii, electrostimulare, terapie electromagnetica, microstimulare faciala si terapie LED, tunelul reprezinta o adevarata industrie de slabire intr-un singur echipament. Arde 800 calorii in doar 30 minute de tratament.

MesoHealth Plus

Mesohealth Plus reprezinta varianta upgrade a Mesohealth. Ceea ce Mesohealth Plus aduce nou fata de varianta initiala este un concept unic de imbinare a mai multor terapii intr-un echipament puternic: dermoporatie, ultrasunete si dermoLED.

DetoxSpa

DetoxSpa este una dintre cele mai eficiente metode de detoxifiere... si cea mai placuta in acelasi timp. Procedura e foarte simpla si incredibil de eficienta.

Dermoporatie cu MesoHealth

Mezoterapia virtuala prin dermoporatie – cea mai eficienta forma de mezoterapie virtual, imbinand tratamentul de electroporatie cu cel de electroforeza. Terapii antirid, antivergeturi, anticelulitice, tratament capilare sparte…

NeoQiSharp&BotanicaBodyHealthErika DamianiHealth Technology IPSMemScapSunless SolutionOrly Nail Care