Accesorii nailcare ORLY

Dizolvant ORLY EXTRA STRENGTH REMOVER

Un dizolvant excelent pentru unghiile naturale, cu formula de calitate, curata extrem de eficient si rapid lacul de unghii, fara insa a usca unghia. Astfel unghiile raman perfect curatate, fara lac sau reziduuri si continua sa creasca sanatoase.

Brush-On Nail Glue

Repara instantaneu si cu usurinta unghiile naturale crapate sau rupte. Datorita pensulei aplicatoare profesionale, produsul se aplica impecabil, cu o precizie uluitoare, pentru a repara profesional unghia naturala. Poate fri folsoit de asemena pentru aplicarea varfurilor, respectiv unghiilor artificiale.

Garnet Board

Pila cu granulatie 120 ce reduce timpul de pilire, deoarece pila are o suprafata agresiva dar durabila in timp. Este perfecta pentru unghii groase si/sau artificiale, aducand foarte usor unghia la forma dorita.

Black Board

Reduce timppul de pilire, gratie proprietatilor abrazive. Creata in mod special pentru unghiile artificiale, aceasta pila aduce unghia la forma dorita foarte repede si cu foarte mare precizie.

Nail Rescue Kit ORLY

Ideal pentru repararea unghiilor crapate sau rupte, in doar 3 pasi simpli si rapizi. Setul este compact, compus din adezivul pentru reparatii unghii Brush On Nail Glue, pudra Nail Repair si un buffer pentru re-finisarea perfecta si de durata a zonei afectate. Unghiile sunt refacute, arata ca noi, fara nici o urma de ruptura.

Dizolvant ORLY GENTLE

Dizolvantul fara acetona ORLY este perfect atat pentru unghiile naturale cat si pentru cele artificiale. Are o formula delicata, care foloseste solvenit usori dar eficienti, pentru a curata lacul de pe unghii fara a usca unghiile. Acestea cresc sanatoase, perfect curatate.

NeoQiSharp&BotanicaBodyHealthErika DamianiHealth Technology IPSMemScapSunless SolutionOrly Nail Care